Zašto BEM?

Uvijek pouzdani, stručni i odgovorni

Neovisno o tome da li planirate novi sistem dizala ili želite modernizirati i obnoviti postojeći sistem, bez obzira na proizvođača, možete se osloniti na nas kao sigurnog partnera. Ne postoji adekvatna zamjena za iskustvo. Uspješni možete biti samo kontinuiranim radom i konstantnim ulaganjem u razvoj i sticanje znanja. Da, to smo mi! Naš fokus je prvenstveno na kavaliteti naših usluga i stručnoj kvalificiranosti naših djelatnika.

Pouzdanost isporuke

Garantujemo kvalitetan, odgovoran i precizno obavljen posao.

Dugogodišnje iskustvo

Iskustvo je ono što nas čini izuzetno boljim.

Sigurnost

Ispunjavamo najviše zahtjeve tehničkih standarda i sigurnosti na radu.

Fleksibilnost

Spremni smo odgovoriti na sve vaše zahtjeve i potrebe.

O nama

Tko smo mi?

Naša poduzeće je osnovano 1998. godine sa sjedištem u Kupresu i podružnicom u Maintalu. Radimo na temelju ugovora o radu kao podizvođač za različite tvrtke dizala u Saveznoj Republici Njemačkoj. Naši klijenti uključuju velike njemačke tvrtke u proizvodnji dizala.

Uvjerite se u kvalitetu i sigurnost našeg rada

Sigurno radno okruženje glavni je prioritet za naše kvalificirane i certificirane uposlenike. Posebnu važnost pridajemo daljnjoj obuci i edukaciju u sektoru sigurnosti, kao i odgovarajućim pogonima i odobrenjima. 

Naše razumijevanje usluge osigurava visoku razinu zadovoljstva kupaca od prvog kontakta i konsultacija sve do samog završetka projekta.

S kompetetnim upravljanjem projektiam i stručnim uposlenicima ispunjavamo najviše zahtjeve tehničkih standarda i sigurnosti na radu.

hrCroatian